ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Το γραφείο μας σας προσφέρει επίσης την δυνατότητα μοναδικών διαδρομων στα πιο ξακουστά μέρη της Σητείας. ΜΙα ξεχωριστή εμπειρία που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη, σε εσάς, τους φίλους ή την οικογένεια σας!

Προσφέρουμε δύο (2) διαδρομές που μπορείτε να επιλέξετε για την βόλτα σας στη μαγευτική και παρθένα φύση της Σητειακής γης. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα δίπλα σας να σας κατευθύνει με ασφάλεια και να σας μιλήσει για τα αξιοθέατα.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ Α

- Η βόλτα μας ξεκινάει απο το ξακουστό μοναστήρι του Τοπλού με τις μοναδικές και ανεκτίμητες εικόνες του, συνεχίζουμε με το φαράγγι των νεκρών που θα διανύσουμε με τα πόδια, στην συνέχεια θα γευματίσουμε σε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι με ντόπιους λαχταριστούς μεζέδες και φαγητά και τέλος στην καταπληκτική παραλία του Ιτάνου για χαλάρωση στα κρυστάλλινα νερα.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ B

- Σας ταξιδεύουμε στη πανέμορφη παραλία "Χρυσή" στο Γαιδουρονήσι και βόλτα με καραβάκι στα γαλαζόπρασινα νερά του λυβικού πελάγους, χαλάρωση και ξεκούραση στην όμορφη παραλία και εξαιρετικό φαγητό σε ντόπια Κρητική παραδοσιακή ταβέρνα με φρέσκα ψάρια και μεζέδες.

Volkswagen Golf 2015
Start from $120 / Per day