ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η φιλοσοφια μας
’’

Η Εταιρεία μας, Kazamias Rent a car, δραστηριοποιείται στο χώρο των ενοικιαζομένων οχημάτων από το 1982 και είμαστε από τις πρώτες εταιρείες ενοικίασης οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Σητείας. Διαθέτουμε ένα σύγχρονο στόλο αυτοκινήτων με διάφορα μοντέλα που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες. Διαθέτουμε τόσο μικρά όσο και μεγάλα οικογενειακά αυτοκίνητα, Jeep 4Χ4 για εξορμήσεις στην φύση καθώς επίσης και Mini Bus. Για τους λάτρεις των δύο τροχών διαθέτουμε ολοκαίνουργια scooter.

Με γνώμονα την άριστη ικανοποίηση και το συμφέρον των πελατών μας, παραδίδουμε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε, στο τόπο που θέλετε. Αν θέλετε να ανακαλύψετε και να γνωρίσετε τις κρυφές ομορφιές της Σητειακής Γης, την μοναδική φιλοξενία αλλά και την γνήσια Κρητική κουζίνα τότε δεν έχετε παρά να συμμετέχετε στα μοναδικά safari που οργανώνουμε με Jeep 4X4.

Κύρια φροντίδα μας είναι η προσωπική επαφή με τους πελάτες, η ασφάλεια, η συνεχής υποστήριξή και οι καλύτερες τιμές. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και έχουμε πολλούς ευχαριστημένους πελάτες που μας προτιμούν κάθε χρόνο. Εμπιστευτείτε μας για την ενοικίαση αυτοκινήτου ή scooter και θα μείνετε 100% ικανοποιημένοι.

  • Αριστη & φιλική εξυπηρέτηση
  • Εξαιρετικές τιμές όλο το χρόνο
  • Πολλές δωρεάν παροχές
01 Ασφαλεια

Όλα μας τα αυτοκίνητα είναι απόλυτα ασφαλή και πραγματοποιούν εβδομαδιαίους ελέγχους ώστε να εξασφαλίσουν ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι για εσάς ή την οικογένεια σας.

02 Ειμαστε διπλα σας

Είμαστε στη διάθεσή σας προκειμένου να σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληρoφορίες για να απολαύσετε τις διακοπές σας, να γνωρίσετε τις κρυφές ομορφιές της Σητείας και να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες.

03 Λογικες τιμες

Το γραφείο μας σας προσφέρει εξαιρετικά και ασφαλή ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα σε πολύ προσιτές και λογικές τιμές όλο τον χρόνο. Εμπιστευτείτε μας!

Volkswagen Golf 2015
Start from $120 / Per day